Vilka smycken bär du på kontoret?

Vilka smycken bär du på kontoret (och därefter) regelbundet? (Vänligen dela länkar om du har köpt några nyligen!) Vilka smycken har du för att hindra dig själv från att nå det ännu en gång eftersom du bär det kanske för ofta? (Vilka pricy smycken har du köpt får tillräckligt med slitage för att motivera priset – och vilka smyckenbitar i din samling har du redan dina pengar värda på?)

För mina 0,02 dollar köper jag hela tiden Alexis Bittar -smycken eftersom det är de halsband som jag bär mest – för mig är det ett enkelt sätt att lägga till färg nära mitt ansikte eftersom jag tenderar att bära så många mörka neutrala. Några av mina mest slitna föremål är detta blå hänge och denna neongula hänge (som är en total överraskning för mig; jag skulle inte ha trott att Neon Yellow var min sak). Jag kan inte hitta varken tillgänglig för försäljning just nu, men halsbandet ovan liknar min blå hänge, även om min är något enklare. (Men nu kommer jag också att hålla ett öga på det ovan, ha.)

Det här inlägget innehåller affiliate -länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!

Jag är alltid glad att dra ut Stephen Dweck Galactical örhängen som min make köpte för mig (ja, köpte min lista över frågade för smycken)-de är vackra och intressanta utan att vara för blingy, och de dimmiga rosa jag har jag har Ser snyggt mot mitt mörka hår. På baksidan älskar jag fortfarande men bär nästan aldrig mina Monica Vinader Siren -örhängen eftersom de är rosguld med ljusblå stenar, och jag har inte många andra bitar av rosaguld att para dem med. (Du kan blanda metaller om du vill, men för mina $ 0,02 måste det vara lite mer avsiktligt än att bära en bit i guld och ett stycke i rosguld … men kanske är det jag.)

{Relaterat: Hur man bygger en smyckesamling för arbete}
En bit som jag inte är säker på att jag uppskattar nog är mitt Ippolita -halsband. Jag gillar den jag köpte, och jag förföljde många av dem, under en lång period (6-12 månader) för att se vad jag ville köpa … men jag gillar det bara inte $ 300 värt. (Jag har precis kontrollerat – jag betalade 396 $ äntligen samtal för det; detta eBay -alternativ ser mycket lik mitt.)
Jag bär nästan noll av de fina smycken som jag köpte i Macy’s-liknande varuhus-jag har massor av onyx, granat, pärla och andra halsband och ringar som jag knappt bär. Jag har en liten safirhänge formad som en diamant som jag fortfarande bär, och en humoristiskt stor guldcocktailring i en purpur/grön semi-ädelsten som jag glömmer namnet på för tillfället (jag tror att det är mystiker Topaz).

För speciella tillfällen bär jag fortfarande mina blingy, art deco-y diamantörhängen och höger diamantring-de känner båda fortfarande snygga och jag är glad att dra ut dem. (De var verkligen shoppingkategori mördare för mig!)
Läsare, hur är det med dig – vilka smycken bär du på kontoret? Vilka är dina favoritbitar på upprepning och vilka bitar tycker du att du borde bära mer?
PSST: Här är några av våra favoritprodukter för att lagra smycken:

< 19,39 $ 21,17 $ 18,99 $ 43,12 dollar 12,99 $ 27,50 $ 15,99 $ 16,99 $ 15,99 $ >

Stockfoton via stencil (blond kvinna som bär ett armband och flera halsband och ringar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts