Att sätta ihop arbetsdräkt med Fit Separes

Exakt hur kan du göra professionella, trendiga arbetsdräkt med Suit Separates? Vad är gör såväl som att kombinera delar av passformen i din garderob? Reader A frågar …
Jag är en 2: a års lagstiftning i New York och kommer att börja arbeta på ett företag detta denna sommartid – jag använde dina förslag såväl som artiklar under hela intervjuprocessen. Jag skulle vilja höra dina tankar om detta: kan jag bära passande bitar som separerar? Kan jag till exempel bära mina grå fit byxor med en vit T-shirt och sedan en svart blazer?
Stor fråga, liksom en som vi inte har pratat om på ett tag. (För andra idéer för att kliva, inspektera detta publicera för att bygga en kapselgarderob för arbete, eller denna gamla publicering för att bygga din expertgarderob.) Du kan absolut bära dina passformar när företaget avslappnat-det är en del av varför en passform Med Separates är en så utmärkt investering att göra. här är några förslag för att producera dina arbetskläder:

Betala försiktigt ränta för att strukturera – särskilt när du lägger till en blazer på toppen. Detta betyder praktiskt taget lika mycket som färg! Om strukturen på dina byxor eller klänningar liknar Blazer -strukturen, kommer det att se ut som om du försöker göra en passform istället för att använda separat. (Prisvärda passningar kan upptäckas verkligen snabbt – jag tror att min skiva var $ 30 för en kjol passform.) Så jag skulle föreslå att du håller strukturerna mycket annorlunda. Par säsongslös ull eller tjock ponte med tweed, vintersäsong ull, sammet, corduroy samt mer.
Ännu bättre, förhindra att blazerproblemet helt såväl som bär dina passande separata med cardigans eller andra toppers. Du kan alltid hålla den matchande jackan på ditt kontor och kasta på den om du är på väg till ett enormt möte.
Bär inte exakt samma bit två dagar i rad, såvida inte situationer tvingar dig att (som att resa med en liten kapselgarderob för arbete). Plagg som att passar separerar kommer alltid att dra nytta av att hängas upp och möjliggöra att helt torka/luften mellan slitage. Dessutom, även om du använder exakt samma gråa byxor som en del av två olika kläder, kan någon märka – det finns en gräns för exakt hur vanligt du kan upprepa arbetsdräkt och krossa exakt samma bitar.
Kremat rena alla dina bitar tillsammans för att garantera att de bär samma sak.

Läsare, vad är dina tankar om att använda passande separerar för att bredda din garderob?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts