I vilken jag agerar min ålder

Jag är för första gången jag kan komma ihåg, inte ha på sig något som jag gjorde idag. För riktiga, och srsly. Jag är inte säker på hur det hände, men jag skyller på den här kjolen ovan. Jag var så extatisk att se en stickad kjol med fickor som jag slog “Köp” innan jag insåg att jag bara gör klänningar och kjolar, vilket skulle visa att jag skulle vara ventur ut ur huset i kläder som är helt och hållet. andra människor.

Som jag gjorde idag, och ändå faller inte himlen.

Även om kjolen är väldigt bekväm (och kom ihåg sitter jag på en gigantisk träningsboll istället för en stol, så mina kjolar måste tillåta åtminstone någon rörelse) fickorna är lite grunda för min smak. Och det är naturligtvis en stickad kjol, så om du lägger klumpiga saker i dem är de inte förtärda i veck och vikar av tyg, så klumpiga saker blir klumpiga. (Jag överförde min pedometer och telefon till fickorna på min cardigan.)

Jag tycker att det är lite tråkigt, som kläderna går. Det kan bero på att jag har på sig (med den svarta kjolen) en mörkgrå t-shirt, Heather Gray Cardigan (med fickor!), Knee-high strumpor med ett abstrakt svart-och-grått argyle mönster och svarta öreblad. Detta är mitt eget fel; Jag kunde ha slitit en ljusgul cardigan och rosa t-shirt, med gul-och.jpgnk strumpor (det här är inte ett tankeexperiment; Jag har sådana saker i min garderob). Det stora är att jag har ett mycket vackert grått pearl-och-kedja halsband som min mamma gav mig år sedan och att jag knappt någonsin har ont (för när du lämnar huset i ränder / camo / stora floraler / mycket ljusa Geometriska mönster smycken verkar lite bredvid punkten).

Denna speciella combo får mig att känna sig konstigt vuxen; Hanna Andersson kläder är mycket bra men de är absolut mamma kläder. Nästa stopp på detta tåg är naturligtvis Eileen Fisher. (Jag gillar faktiskt Eileen Fisher, och så snart mitt hår slutar futzing runt och går helt grå som jag vill ha det, kommer jag förmodligen att spara upp mina pennies – Eileen Fisher är dyrt! – Och börja bära mycket mer Eileen Fisher.)

Weirdly, trots att jag har på mig, och svart, känner jag mig otroligt iögonfallande. Om du har en ljus-orange klänning tryckt med mothåll (precis som ett tankeexperiment; Jag har inte en ljus-orange klänning tryckt med mothåll … ännu) Du ger otvivelaktigt inte en jävla om vad folk tänker på Dina kläder, så alla domar rullar perfekt av dig. Om du har en smakfull svart kjol, grå cashmere cardigan och pärlor, ja … se vad jag menar? Det kommer att bli tjugo andra kvinnor på gatan som bär samma sak idag, och jag är absolut inte i de tio bästa procenten av kvinnor som kan göra det här. Det verkar konstigt att känna sig mycket mer iögonfallande i en smakfull stickad kjol än i orange-och-mothåll, men utan tvekan är orange-och-motvils min komfortzon, och det är allt det finns det.

Sammanfattningsvis: Det är en bra kjol. Jag gillar det. Nästa gång jag bär det med ljusa färger. Jag behöver också en orange klänning tryckt med mothåll.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer
Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007
En ny kjol! 19 maj 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts