Sjunde bläck Halloween -lansering: The Haunted Collection VIII

Sjunde bläck Halloween Haunted Collection
Sjunde.ink är specialiserat på mörka illustrationer, så dess närvaro på bloggen, denna tid på året är implicit. Matthew Johnson är mannen bakom varumärket som sätter en hög standard när det gäller digital skräck.
Sedan vi senast checkade in med honom har han introducerat några nya produkter, till exempel lappar, knappar, klistermärken, stift och inramad konst. Grafiken är fylld med detaljer som ger en övergripande skrämmande funktion för hela designen och de blir sanna konstverk. Allt Matthew Johnson lägger händerna på blir en sak av mardröm, vare sig det är hajar, vampyrer, pumpor eller krigare. Här några bilder med produkter som lanserades förra året:

När det gäller nytt material lanserar årligen sjunde bläck den spökade samlingen, strax före Halloween. I år är det insamlingsnummer VIII: s tur att introduceras i Walk of Fame of Horror. Det finns fyra t-shirts och mer små stift och patch är planerade för utgivningar under hela månaden. Vad är mer, några av de gamla skrämmande lapparna har startats om:

BONUS! Om du är ett riktigt fan, kommer du att anmäla dig till det sjunde bläcknyhetsbrevet kommer att få dig främre raden till showen, med exklusivitet på utgivningar. Men en annan förmån är att du kan glädja dig till några rabatter. Såsom den här: skördade2017 vid kassan får dig 20% ​​rabatt på hela köpet fram till fredag ​​kväll.
Varsågod!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts