Tillbaka till jobbet med Office-fundament från m.m.lafleur

Office Fundamentals från M.M. Lafleur

M.M.Lafleur är ett kvinnligt grundat varumärke som gör det till sin verksamhet att ta jobbet ut för att klä på jobbet för att säkerställa att vårt fokus kan vara på … ganska mycket vi vill ha. Deras samlingar är fulla av tankeväckande detaljer. Den innehåller justerbara HEMS, BRA-BRAP-hållare, samt dolda knappar. Samtidigt gör de varje bit otroligt bekvämt. Så, när din långa arbetsdag morphs till en lång kväll med föräldraskap eller socialisering, hålls du aldrig tillbaka med en restriktiv midjeband eller skjortor.
Här använder jag en sann garderobshjälte, The O’Hara Blazer. Det är i den mest underbara (och mångsidiga) kamelen såväl som svartpläd. En av mina föredragna saker om denna Blazer är att det är för alla. Om du tittar på beskrivningen kommer du att upptäcka att det faktiskt säger att det är fullt höftervänliga, bytvänliga, medelvänliga, såväl som tångvänligt. Det är en fantastisk liksom välgjord blazer. Men jag gillar också att du kan kasta det på över otaliga klädsel och vara beredd på allt från styrelserummet till dricker till fotbollsidor. Du tror redan om dina faux läder leggings med det här, eller hur? Jag förstår min publik.
P.S. Om du tror att den här kamelen såväl som svart plaid är vacker, vänta bara tills du ser elfenbenhuset. Att dö för.

M.m. Lafleurthe o’hara blazer plaid sticka

M.m lafleurthe hockley jean

På botten upptäcker du mig i den viktiga Hockley Jean. Det tar komforten av din föredragna levande i denim samt gör det arbetsdagspolerat. I formen och känslan av denna raka benbyxa är inget annat än magnifik. Det kallas “bättre än denim” av en anledning. Det maskin tvättbara materialet har precis rätt mängd stretch som säkerställer att baggiga knän aldrig är i spel. Hemmet har dolda snaps så att du kan förkorta eller förlänga med lätthet.
Avrundning utseendet är M.M.Lafleur Vicky Storage Tank i färgpärla, vilket är det perfekta basskiktet för väsentligen någon typ av blazer-led. Och eftersom det här varumärket förstår att ditt arbetskläder inte är färdigt tills det är accessorized, producerar de också kontorsägara tillbehör. Här använder jag Hugo Pendant-uppsättningen samt Claressa örhängen.
Den viktigaste saken här kommer tillbaka till professionella, polerade väsentligheter, utan att ge våra bekväma kläder. Vi får att ha uppgifter såväl som karriär vi gillar utan att behöva avlägsna skikt av obehag när vi lämnar kontoret.
Det är verkligen något som ska anges för att utnyttja ett likformigt tillvägagångssätt för arbetskläder som ger en känsla av enkelhet och enkelhet, men det känns inte som att vi använder exakt samma sak varje dag. Det är den lysande av M.M.Lafleur-varumärkets förmåga att producera samlingar som fungerar sömlöst tillsammans gör att bli beredd på jobbet enkelt, men aldrig tråkigt. Varumärket producerar plagg för att arbeta kvinnor, gjorda av arbetande kvinnor, liksom det är uppenbart i alla tankeväckande detaljer.

M.M LafleurThe Vicky Tank

M.M LafleurThe Hugo Pendant Set

Tack till M.M Lafleur samt Shopstyle för att samarbeta på det här inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts